Adverteren

• Op de website van vv Wijster

photo Het is interessant voor uw onderneming om te adverteren op de website van de vv Wijster. Het aantal bezoekers neemt nog steeds toe. Elk jaar weer meer dan 50000 bezoekers bezoeken deze website.
    Op de site van de voetbalvereniging Wijster heeft u de mogelijkheid om uw onderneming aan een wereldwijd publiek te presenteren.
    De kosten voor een een advertentie logo met link naar uw eigen website bedragen 50,- euro per jaar.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.

Website Sponsoren

Lid worden
    Bent je klant bij Rabobank Assen en Noord-Drenthe? Dan kunt je ook lid worden! Je profiteert als lid van een aantal interessante voordelen. Klik op het Rabobank clubkas campagne plaatje voor meer informatie en aanmelding.

Webshop Combi Sport Beilen

• Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela Assen

• Paintball Hoogersmide