vv Wijster

Nieuws algemeen

  Pagina 1 van 13

 • dd: 2018-06-11 - Informatie jubileumcommissie!

  Geachte jeugdleden van de VV Wijster, namens de jubileumcommissie willen wij jullie aanvullende informatie verstrekken over de activiteiten van komende zaterdag;

  Vanaf 10.00 uur is er het FIFA Playstation toernooi, iedereen die wil meedoen kan zich opgeven bij Edwin Ipema. De finale van het toernooi zal om 17.30 zijn op groot scherm in de feestzaal!

  Om 13.00 is er voor alle jeugdleden een demonstratie freestyle voetbal door een balkunstenaar met daarbij een workshop waar iedereen aan kan en mag deelnemen! Deze activiteit duur ongeveer een uur.

  Om 14.30 spelen de dames van Wijster een wedstrijd tegen Wijster O-13

  Om 16.00 uur speelt het Allstar team van VV Wijster tegen de rebellen. Daarbij is van ook een rol voor een aantal jeugdteams. O15 zal ingezet worden als ballenjongens rondom het veld. De spelers van de teams O9 en O11 zullen meelopen het veld op met de spelers van beide teams (in clubtenue!) En natuurlijk komt iedereen kijken naar deze wedstrijd met vele bekende voetballers!!

  Uiteraard is er de hele dag ook een springkussen op het sportpark!!

  Voor verdere vragen kun je terecht bij Edwin Ipema, Roelof Padding, Johan Brandsma of Ronnie Geuzinge. Tot zaterdag!!

 • dd: 2018-06-09 - 85-Jarig Jubileum: FC DE REBELLEN KOMT NAAR WIJSTER

  FC DE REBELLEN KOMT NAAR WIJSTER zaterdag 16 juni, aanvang 16:00 uur.

  Maak kennis met FC de Rebellen, de tegenstander van onze senioren, onder leiding van Geert Hummel, tijdens het 85-jarig jubileum!

  Zelf omschrijven de Rebellen zich als "nieuw concept waarbij u met uw eigen team, club of bedrijf een potje kunt ballentegen de rebellen van devoetbalwereld. Ook kunt u ervoor kiezen om een amusementsavond te beleggen waarbij deze markante figuren hun verhalen over deprofvoetballerij komen vertellen."
  Met ‘markante figuren’ wordt bedoeld dat de selectie van de Rebellen met namen als Andy van der Meijde, Glenn Helder en Royston Drenthe niet altijd lieverdjes waren in hun voorgaande profvoetbalcarrière. Een balletje trappen kunnen ze wel en de supporters zijn gek op ze, maar onenigheden in én buiten het veld werden zeker niet vermeden door de Rebellen.


  V.V.Wijster v.s. FC De Rebellen
  Naast dat deze mannen hebben getoerd met hun eigen theatershow over onder andere anekdotes tijdens hun profvoetbalcarrière en persoonlijke leven zijn de heren dus ook inzetbaar voor voetbalwedstrijden. Dit leek deorganisatie van het jubileum een uitgelezen kans om deze Rebellen naarWijster te halen en uit te nodigen voor een potje voetbal tijdens het 85-jarigjubileum van de voetbalvereniging op 16 juni! Benieuwd welke Rebellen er naar Wijster komen voor het jubileum en naar meer informatie over het evenement? Hou dan de pagina in de gaten voor updates!

 • dd: 2018-06-09 - Wijster JO8-1 in nieuw tenue  Wijster JO8-1 in nieuw tenue door akkerbouwbedrijf & caravanstalling E.Etten.

 • dd: 2018-05-30 - Vacature Assistent trainer / jeugdtrainer VV Wijster

  Voor het seizoen 2018 – 2019 is VV Wijster op zoek naar een

  Enthousiaste assistent-trainer van de selectie gecombineerd met jeugdtrainer voor JO17-1.

  VV Wijster is een echte dorpsclub met 90 jeugdleden en vier

  seniorenteams, welke sportieve prestaties koppelt aan gezellige sfeer.

  Voor het seizoen 2018 – 2019 zoeken wij een assistent-trainer die de trainingen van de eerste selectie verzorgd onder verantwoordelijkheid van, en samen met de hoofdtrainer.

  Daarnaast ga je voorafgaand aan bovengenoemde, de training verzorgen voor ons oudste jeugdteam JO17-1.

  Wij bieden:

  - Jonge en enthousiaste spelersgroep

  - Begeleiding en ondersteuning in je ontwikkeling als trainer

  - Begeleiding van een hoofdtrainer, met ruime ervaring

  - De mogelijkheid tot het behalen van trainersdiploma TC3

  Wij vragen

  - Een enthousiaste trainer (beginnend of in bezit van TC3)

  - Minimaal twee trainingen per week verzorgen

  - Bereid te zijn om samen te werken met overige trainers

  Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag je sollicitatie per e-mail aan:

  jwpopping@gmail.com

  Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met:

  Jan – Willem Popping, Technisch jeugdcoördinator VV Wijster 06 – 2551 3994

  Jan Jelsma, Technisch coördinator senioren VV Wijster 06 – 137 038 96

 • dd: 2018-05-23 - Programma bekerfinaledag Wijster JO9-1 SC Joure

  Het programma voor de bekerfinaledag van Wijster JO9-1 op 2 juni bij SC Joure staat nu op de website.

 • dd: 2018-05-15 - Wijster O15 kampioen!!  Het eerste kampioenschap van de jeugdafdeling dit seizoen is binnen!
  Vanochtend sleepten de jongens van -onder 15 op sportpark Noord-West tegen andere titelkandidaat Fitboys de winst binnen.

  Na een helft gespeeld te hebben vertrokken de heren met een 0-2 voorsprong naar de kleedkamer. In de tweede helft werd het nog even spannend voor het elftal, leiders en toeschouwers, want Fit Boys kwam terug in de wedstrijd met 1-2.

  Gelukkig hoefde niemand terug naar Wijster zonder drie punten en de titel in de tas, want de wedstrijd werd door de heren van -onder 15 afgemaakt met 1-3. Met patat en cola werd het kampioenschap in de Zwarte van Loon gevierd en toerden de jongens met groot enthousiasme, toeterend en zwaaiend met shirts door het dorp heen.

 • dd: 2018-05-10 - De 40e editie Rabobank Pingel es In!

  Vandaag is het dan eindelijk weer zover: de jaarlijks georganiseerde Pingel Es In! Deze keer is niet zomaar een editie, want dit jaar wordt het voor de veertigste keer op ons mooie sportpark gehouden. In de ochtend is er weer een spellencircuit voor de jeugd klaargezet en in de middag is traditiegetrouw de wedstrijd tussen de All-Stars en onder-17 te aanschouwen. Als kers op de taart worden er door de jeugdteams penalty’s geschoten op niemand minder dan Jean-Marie Pfaff!

  De voormalig beste doelman van de wereld en reality ster Jean-Marie Pfaff zal aanwezig zijn tijdens onze veertigste editie van Pingel Es In. Deze 65-jarige international gaat proberen het doel te verdedigen tegen onze talentvolle jeugd. Met zijn humor en veel gevoel voor show zal hij ervoor zorgen dat onze penalty bokaal finalisten en hun ouders een onvergetelijke middag ervaren.
Het is niet gebruikelijk dat we iemand van zijn allure naar vv Wijster kunnen halen, maar omdat deze dag in het teken van de kinderen staat (de toekomst) én het inmiddels de veertigste editie van dit evenement is, hebben we hem bereid gevonden om te komen.

  De oprichters worden in het zonnetje gezet, alle (oud)vrijwilligers en organisatoren zijn hierbij natuurlijk ook uitgenodigd.


  Jeugdcommissie V.V. Wijster

 • dd: 2018-05-08 - Aan- en afmelden seizoen 2018-2019!

  Het seizoen loopt op zijn einde en dat betekent dat we de zomerstop ingaan. Voordat het nieuwe seizoen begint is het van belang dat we weten wie er besloten hebben te stoppen met voetballen, of juist staan te popelen om te beginnen! Natuurlijk hopen we op het laatste, want voetballen is de mooiste sport die er bestaat. Wie weet loopt er binnenkort wel een nieuwe Arjen Robben op de velden van onze vereniging. Aan- en afmelden voor komend seizoen kan bij Patrick Erkelens. Patrick is te bereiken op 06-47314655. Mailen kan ook, naar p_erkelens@hotmail.com. Zorg dat je er snel bij bent, want aan- en afmelden moet vóór 28 mei aanstaande!
  Natuurlijk hopen we jullie én nieuwe gezichten allemaal volgend seizoen weer te zien!

  De Jeugdcommissie

 • dd: 2018-04-29 - Aanmelden en afmelden voor Pingel-es-in

  Hierbij voor alle duidelijkheid nog maar eens de spelregels.
  Alle jeugdleden van de V.V. Wijster zijn automatisch aangemeld voor het spelletjescircuit op de Pingel-es-in dag. Ben je jeugdlid van Wijster maar doe je niet mee, dan moet jij je even afmelden.
  Alle kinderen uit Drijber, Spier en Wijster die op hemelvaartsdag 6 jaar of ouder zijn mogen meedoen met het spelletjes circuit. Ben je 6 jaar en wil je meedoen, dan moet jij je even aanmelden.
  Het afmelden en aanmelden kan t/m zondag 6 mei op mailadres janreinds66@gmail.com.
  Kinderen die reeds zijn aangemeld of afgemeld hoeven dit niet nogmaals te doen.

 • dd: 2018-04-27 - Jean-Marie Pfaff komt naar Wijster!

  Met trots mogen we aankondigen dat de voormalig beste doelman van de Wereld, en reality ster Jean-Marie Pfaff aanwezig zal zijn tijdens de 40ste editie van Pingel Es In.
  Tijdens de jaarlijkse finale van de ‘Penalty Bokaal’ zal hij het doel verdedigen en zal onze talentvolle jeugd proberen de inmiddels 65 jarige, maar nog altijd kwieke ‘oud doelman’ te verschalken.
  Met zijn humor en veel gevoel voor show zal hij er voor zorgen dat onze penalty bokaal finalisten, en hun ouders een onvergetelijke middag ervaren.
  Het is niet gebruikelijk dat we iemand van zijn allure naar vv Wijster kunnen halen, maar omdat deze dag in het teken van de kinderen staat (de toekomst), én het inmiddels de 40ste editie van dit evenement is, hebben we hem bereid gevonden om te komen. Daar zijn wij dan ook ontzettend blij mee en we gaan er vanuit dat heel veel oud jeugdleden en ouders hem ook graag een keer in levende lijve in actie willen zien.
  We wensen Jean-Marie en al onze finalisten alvast heel veel succes toe!  Jean-Marie Pfaff (Lebbeke, 4 december 1953) is een gewezen Belgische voetbalkeeper. Hij speelde tijdens zijn carrière onder meer voor SK Beveren en FC Bayern München. In de jaren 80 was hij ook eerste doelman van de Rode Duivels. Na zijn carrière werd hij bekend via de De Pfaffs, een Vlaamse realityserie waarin de gewezen doelman en zijn familieleden gevolgd werden.
  Pfaff viel als doelman op met zijn spectaculaire speelstijl en blonde krullen. Hij werd zowel in het binnen- als buitenland beschouwd als één van de beste doelmannen ter wereld. In 1978 won hij de Gouden Schoen. Net geen 10 jaar later werd hij door het IFFHS uitgeroepen tot wereldkeeper van het jaar. Pelé selecteerde hem in maart 2004 voor de FIFA 100. In de jaren 90 was hij enkele maanden trainer van toenmalig eersteklasser KV Oostende.


 • | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | volgende >
 •