vv Wijster

Nieuws algemeen

  Pagina 1 van 12

 • dd: 2018-03-14 - Dames team zet eerste stappen

  Afgelopen woensdagavond 8 maart hebben de meiden van vv Wijster de eerste stappen op het trainingsveld gezet! De dames zijn een tijdje geleden in overleg geweest met verschillende commissies binnen de club over een mogelijkheid een damesteam op te richten. Door veel enthousiaste reacties binnen de club en aanmeldingen van ongeveer twintig dames vond dan eindelijk de eerste training plaats onder leiding van Bertina Gerding. Er werd sportief en enthousiast getraind en de dames verlieten uiteindelijk moe, maar voldaan het veld. Mocht je je ook willen aansluiten bij de trainingen van dames 1? Stuur dan even een appje naar Ellen Priet. Tel: 06-18285661 Ervaring in het voetbal is niet vereist! Iedereen is welkom.


 • dd: 2018-03-14 - Jeugd naar FC Groningen

  Afgelopen zondagmiddag 11 maart is de Jeugdafdeling van vv Wijster naar FC Groningen tegen PEC Zwolle geweest. Vol enthousiasme vertrokken ongeveer 60 mensen waaronder jeugdleden, leiders en ouders naar het Noordlease Stadion. Er werd goed gejuicht, aangemoedigd en er werden zelfs vreugdedansjes gedaan. Dat heeft goed gewerkt want het bracht voor FC Groningen een goed resultaat; ze wonnen met 2-0 van de Zwollenaren en boekten hun eerste zege van 2018. De kinderen, leiders en ouders hebben een leuke en gezellige middag gehad. En natuurlijk kon een bakje patat in de rust niet ontbreken. • dd: 2018-01-16 - vv Wijster verlengt contract trainer niet

  Het contract van hoofdtrainer André Baas wordt niet verlengd. Het bestuur heeft op advies van de TC besloten zijn contract, dat tot het einde van dit seizoen loopt, niet te verlengen. De TC gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2018-2019.

 • dd: 2018-01-06 - Opbrengst statiegeld actie.

  Vandaag heeft de jeugdafdeling van V.V. Wijster weer een zeer geslaagde inzamelingsactie gehad.
  De opbrengst van de actie bedraagt dit jaar € 1015,40.
  Dit bedrag komt ten goede aan de jeugdafdeling van de V.V. Wijster.
  Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de hulp en/of bijdrage.

 • dd: 2018-01-05 - Statiegeldactie 2018 !

  Zaterdag 6 januari vanaf 10.00 uur!

  Statiegeldactie VV Wijster

  Zaterdag 6 januari is het weer zover.
  De jeugd van de VV Wijster gaat dan huis aan huis om de statiegeld flessen en kratten op te halen.
  Na het succes van voorgaande jaren heeft de jeugdafdeling van V.V. Wijster besloten ook dit seizoen weer een statiegeldactie te houden, direct na de jaarwisseling. Zoals altijd komt de opbrengst volledig ten goede aan de jeugdafdeling van de V.V. Wijster. Dit jaar echter met een extra bijzonder doel. Namelijk de 40e editie van de Pingel es (op 10 mei).

  Wat staat er te gebeuren?
  Op zaterdagochtend 6 januari a.s. vanaf 10.00 uur komen de jeugdleden met hun begeleiders van de Voetbalvereniging Wijster bij u aan de deur in spier, Drijber en Wijster.

  Dit houdt in dat u alle flessen van de feestdagen niet zelf hoeft terug te brengen maar dat de jeugdafdeling deze graag bij u ophaalt!

  Niet thuis op 6 januari?
  Zat dan gerust uw bijdrage aan de straat en onze jeugdleden nemen het mee.

  Alvast dank voor uw bijdrage namens VV Wijster en haar (jeugd)leden!

 • dd: 2017-12-19 - Vacature jeugd/assistent trainer

  Jeugdtrainer/assistent trainer VV Wijster

  Voor de tweede helft van het seizoen 2017 – 2018 is VV Wijster op zoek naar een enthousiaste trainer voor JO17-1.


  VV Wijster heeft 90 jeugdleden en 4 seniorenteams. Het is een echte dorpsclub en koppelt sportieve prestaties aan een gezellige sfeer.

  Voor de tweede helft van het seizoen 2017 – 2018 zoeken wij een trainer voor ons oudste jeugdteam JO17-1. Daarnaast is de mogelijkheid aanwezig om als assistent trainer aan de slag te gaan bij de overige senioren.

  Wij bieden:
     - Een jonge en enthousiaste spelersgroep
     - Begeleiding en ondersteuning in je ontwikkeling als trainer
     - De mogelijkheid tot het behalen van trainersdiploma TC3

  Wij vragen:
     - Een enthousiaste trainer (beginnend of in bezit van TC3)
     - Minimaal twee trainingen per week kan verzorgen
     - Bereid te zijn om samen te werken met overige trainers

  Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag je sollicitatie per e-mail aan: jwpopping@gmail.com

  Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met:
  Jan Willem Popping, Technisch jeugdcoördinator VV Wijster 06 – 2551 3994
  Jan Kok, Technisch coördinator senioren VV Wijster 06 – 5200 4003

 • dd: 2017-12-18 - Juiste zaalschoenen?

  Zaalschoenen:
  Op het moment dat je in de sporthal gaat trainen of voetballen dien je uiteraard geschikte zaalschoenen te hebben.
  Wat zijn nu geschikte zaalschoenen?
  Eerder was het zo dat zaalschoenen altijd een doorzichtige zool hadden waardoor er geen (zichtbare) strepen op de vloer kwamen. Tegenwoordig is het iets lastiger te zien welke schoenen wel en niet in de sporthal mogen. Dat komt doordat er tegenwoordig ook zaalschoenen zijn met een gekleurde zool die niet afgeeft. Doordat de huidige zolen van zaalschoenen niet meer afgeven worden ze weer in alle kleuren verkocht.
  Hoe herken je een geschikte zaalschoen?
  Een schoen met een geschikte zool herken je aan de opdruk “non marking” in de zijkant van de zool. Als dit bij gekleurde zolen niet in de zijkant van zool staat is deze schoen niet geschikt voor in de sporthal en mogen dan ook niet in de sporthal gedragen worden!

  Voor een beheerder van een sportaccommodatie is dit moeilijk te herkennen dus daarom kan het zijn dat hij/zij vraagt om dit even te controleren.

  Naast juiste zooleigenschappen is het uiteraard noodzakelijk dat de schoenen niet ook buiten gedragen worden waardoor er zand en kleine steentjes mee de sporthal in genomen worden, waardoor vervolgens de vloer beschadigd.

 • dd: 2017-11-18 - Statiegeldactie 2018 ! Begin nu al met verzamelen!

  Zaterdag 6 januari vanaf 10.00 uur

  Statiegeldactie VV Wijster

  Zaterdag 6 januari is het weer zover. De jeugd van de VV Wijster gaat dan huis aan huis om de statiegeld flessen en kratten op te halen.
  Na het succes van voorgaande jaren heeft de jeugdafdeling van V.V. Wijster besloten ook dit seizoen weer een statiegeldactie te houden, direct na de jaarwisseling. Zoals altijd komt de opbrengst volledig ten goede aan de jeugdafdeling van de V.V. Wijster. Dit jaar echter met een extra bijzonder doel. Namelijk de 40e editie van de Pingel es (op 10 mei).

  Wat staat er te gebeuren?
  Op zaterdagochtend 6 januari a.s. vanaf 10.00 uur komen de jeugdleden met hun begeleiders van de Voetbalvereniging Wijster bij u aan de deur in spier, Drijber en Wijster.

  Dit houdt in dat u alle flessen van de feestdagen niet zelf hoeft terug te brengen maar dat de jeugdafdeling deze graag bij u ophaalt!

  Niet thuis op 6 januari?
  Zat dan gerust uw bijdrage aan de straat en onze jeugdleden nemen het mee.

  Alvast dank voor uw bijdrage namens VV Wijster en haar (jeugd)leden!

 • dd: 2017-11-03 - Rabobank Clubkas Campagne

  “Afgelopen maandagavond vond in de Nieuwe Kolk in Assen de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne 2017 plaats. Onze club ontving hier een cheque van € 504,90. Dit bedrag wordt nog verhoogd met € 115,- zodat het totaalbedrag op € 619,90 komt. Een super gebaar van de Rabobank. Wij bedanken iedereen die een stem (85) op ons heeft uitgebracht. Het geld zal ten goede komen aan de aanschaf van de All weather jassen voor onze trainers en leiders. Nogmaals hartelijk dank !

 • dd: 2017-11-02 - Toneel VV Wijster!

  Toneelvereniging VV Wijster presenteert:
  “Vuur in de berrestee”
  Geschreven door D. J. Eggengoor en bewerkt door Ben ten Velde.

  Na maanden repeteren zijn ze er weer helemaal klaar voor, de spelers van de toneelvereniging van de VV Wijster. Op 25 november spelen ze in De Weidehoek in Wijster het stuk “Vuur in de Berrestee”.
  Zoals jullie van ons gewend zijn wordt het weer lachen, gieren, brullen.
  Samenvatting van het stuk:
  Aaltje Wolderink huust samen met heur va op 'n boerderijgie, dat valt in 't uutbreidingsplan van 't dorp. 'n Jonge projectontwikkelaor zut wel wat in Aaltje, maar der bint meer kapers op de kust. Zo is daor Tinus die alles maor gedoe vindt. Maor zien moe wes hum der op dat Aaltje goed bij kas zit en daorum in 't dorp bekend stiet as 'De Golden Theepot'. Of zut zien moe meer in vader Sicco zelf? Dan is ter ook nog Geeze Goezegat, die met heur spullegies de deuren bij langes giet um maor wat te verkopen. Tante Grada en huur sullige man Tjalling doen ok nog 'n duit in 't zakkie.
  Kortom: het belooft weer een hilarische boel te worden!

  Na afloop blijf je natuurlijk nog even feest vieren met live muziek van de geweldige band “Band-Its”!

  Speeldata:
  24 november, 19:00 uur Generale repetitie voor alle kinderen te bezichtigen. Georganiseerd door de jeugdafdeling van VV Wijster. Toegang is gratis.
  25 november, 14:00 uur Middagvoorstelling, georganiseerd door Ouderen Onder Dak in samenwerking met De Weidehoek. Toegang is €10,- per persoon (inclusief koffie met gebak). In de pauze is er een verloting met mooie prijzen.
  25 november, 20:00 uur Avondvoorstelling, georganiseerd door de VV Wijster. Toegang is €10,- per persoon. In de pauze is er een verloting met mooie prijzen.
  Kaarten voor de zaterdagavond zijn vanaf 1 november in de voorverkoop verkrijgbaar bij ‘Kapsalon Hilly’ en Dorpshuis ‘De Weidehoek’.

  Locatie: Dorpshuis De Weidehoek, Mr. Haddersstraat 31 in Wijster

 • | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | volgende >
 •