RABOBANK Champions League zaalcompetitie vv Wijster

JO13, JO11, JO9 en JO8 (D, E en F-pupillen)

Rabobank De voetbalvereniging Wijster organiseert ook dit seizoen weer een zaalcompetitie voor de jeugdcategorieën JO13, JO11, JO9 en JO8. De voetbalverenigingen Beilen, Fit Boys, Pesse, Tiendeveen, VKW, WNBC ’09 en natuurlijk Wijster doen dit jaar weer mee aan de Champions League.
De JO13 zijn ingedeeld in poule A, B, C, en D.
De JO11 zijn ingedeeld in poule E, F, G, en H.
De JO9 zijn ingedeeld in poule I.
De JO8 zijn ingedeeld in poule J en K.
Reglement, spelregels en taken ordedienst.
Geschikte zaalschoenen.

Gastouderbureau ViaViela Assen

poule indeling
Club Brugge (WNBC 09) , Glasgow Rangers (Pesse) , Heracles (Beilen) , Lokomotiv Moskou (Fit Boys)
AS Monaco (Tiendeveen) , CSKA Moskou (Pesse) , FC Groningen (Wijster) , FC Porto (Fit Boys)
Anderlecht (Wijster) , BM Gladbach (Beilen) , FC Zenit (Fit boys) , Vitesse (WNBC 09)
Benfica (Wijster) , FC Twente (Pesse) , Olympique Lyon (Fit Boys) , Schalke 04 (WNBC 09) , Spartak Moskou (Beilen) , Sporting CP (WNBC 09)
AC Milan (Beilen) , Dortmund (Wijster) , Feyenoord (Tiendeveen) , Villareal (Fit Boys)
FC Utrecht (Beilen) , Napoli (Wijster) , RB Leipzig (Fit Boys) , Tottenham Hotspur (VKW)
Atletico Madrid (Wijster) , Lazio roma (Beilen) , Manchester United (WNBC 09) , SC Heerenveen (Fit Boys)
Manchester City (Pesse) , Paris SG (Wijster) , Pec Zwolle (VKW) , Real Madrid (Beilen)
Barcelona (Beilen) , Bayern Munchen (Beilen) , Celtic (VKW) , Chelsea (Fit boys) , Juventus (tiendeveen) , PSV (wijster)
Ajax (WNBC 09) , AS Roma (Beilen) , Liverpool (Wijster) , Valencia (VKW)
Arsenal (Beilen) , AZ (Fit Boys) , Internationale (VKW) , Sevilla (Pesse)

JO15 (C-junioren)

De voetbalvereniging Wijster organiseert ook dit seizoen weer een zaalcompetitie voor de JO15. De voetbalverenigingen Beilen, Fit Boys, HH Combi, Pesse, VKW, WNBC ’09 en natuurlijk Wijster doen dit jaar mee aan deze competitie.
De JO15 is ingedeeld in poule C1, C2, C3, C4 en C5.
Reglement, spelregels en taken ordedienst.

poule indeling
Beilen JO15-1 , Fit Boys JO15-1 , Pesse JO15-1 , VKW JO15-1
Beilen JO15-2 , Fit Boys JO15-2 , HH Combi JO15-1 , Pesse JO15-2 , Wijster JO15-1
Beilen JO15-3 , Beilen JO15-4 , Fit Boys JO15-3 , VKW JO15-2 , WNBC 09 JO15-1