RABOBANK Champions League zaalcompetitie vv Wijster

D, E en F-pupillen.

Rabobank De voetbalvereniging Wijster organiseert ook dit seizoen weer een zaalcompetitie voor de D, E en F-pupillen. Of zoals deze groepen tegenwoordig genoemd moeten worden, JO13, JO11 en JO9. De voetbalverenigingen Beilen, Fit Boys, Pesse, Tiendeveen, VKW, WNBC ’09 en natuurlijk Wijster doen dit jaar weer mee aan de Champions League.
De D-pupillen zijn ingedeeld in poule A, B, C en D.
De E-pupillen zijn ingedeeld in poule E, F, G, H en I.
De F-pupillen zijn ingedeeld in poule J, K, L en M.
Reglement, spelregels en taken ordedienst.

Gastouderbureau ViaViela Assen

poule indeling
Dinamo Kiev (Fit Boys) , Glasgow Rangers (Tiendeveen) , Kopenhagen (Beilen) , Sporting C.P. (Wijster)
Anderlecht (VKW) , CSKA Moskou (Beilen) , Paris SG (Beilen) , Sparta (WNBC 09) , Sparta Praag (Fit Boys)
Club Brugge (Beilen) , Everton (Tiendeveen) , FC Basel (Fit Boys) , Heracles (Wijster) , Olympique Lyon (VKW)
AS Monaco (Fit Boys) , FC Zenit (WNBC 09) , Napoli (VKW) , Panathinaikos (Beilen) , Pec Zwolle (Beilen)
Atletico Madrid (WNBC 09) , B.M. Gladbach (Fit Boys) , FC Groningen (Fit Boys) , Leicester City (Wijster)
Ajax (Tiendeveen) , FC Porto (Beilen) , Internationale (Wijster) , RB Leipzig (VKW) , Tottenham Hotspurs (Fit Boys)
Herta BSC (WNBC 09) , Juventus (Beilen) , Liverpool (Pesse) , Vitesse (Fit Boys)
Dortmund (Beilen) , Manchester City (Fit Boys) , SC Heerenveen (Wijster) , Sevilla (VKW)
Bayer Leverkusen (Wijster) , Benfica (Fit Boys) , Olympique Nice (Beilen) , Villareal (WNBC 09)
Barcelona (Wijster) , FC Köln (Fit Boys) , Manchester United (WNBC 09) , PSV (VKW)
Arsenal (VKW) , AS Roma (Pesse) , Bayern München (Tiendeveen) , Feyenoord (Beilen)
AC Milan (Fit Boys) , Chelsea (Beilen) , FC Twente (WNBC (09) , Real Madrid (VKW)
AZ (VKW) , Celta de Vigo (Pesse) , Celtic (Wijster) , Lazio Roma (Beilen)

C-junioren.

De voetbalvereniging Wijster organiseert ook dit seizoen weer een zaalcompetitie voor C-junioren. Of zoals deze groep tegenwoordig genoemd moet worden, JO15. De voetbalverenigingen Beilen, Fit Boys, HH Combi, VKW, WNBC ’09 en natuurlijk Wijster doen dit jaar mee aan deze competitie
De C-junioren zijn ingedeeld in poule C1, C2, C3 en C4.
Reglement, spelregels en taken ordedienst.

poule indeling
Fit Boys C1 , HH Combi C1 , VKW C2 , Wijster C1 , WNBC 09 C1